AW2019

 

BAGOM KOLLEKTIONEN

Er du efterhånden træt af de seneste års søgen efter det perfekte? Stræb imod det uperfekte med smukke asymmetriske produkter og ujævne overflader, der vil bidrage med en harmonisk ubalance i din indretning.


AW2019 kollektionen favoriserer kunstens renhed, aldrende skønhed og en genvunden enkelthed. Produkterne i kollektionen er designet med fokus på minimalisme, ydmyghed, funktionalitet og det at kunne leve et afslappet liv, hvor alt ikke skal være perfekt.    

 

Resultatet er en kollektion af tidsløse, simple og unikke produkter, som er stærkt forbundet med naturen og naturlige materialer som træ, sten og ler kombineret med metallerne - messing, rustfrit stål og desuden ruskind, der skaber kontrast.

 

STOP OP ET ØJEBLIK

At sætte farten ned og nyde øjeblikket er absolut nødvendig for vores lykke, og det at forbinde os til de ting, som virkelig betyder noget her i livet. 

 

Alligevel ser det ud til, at det er sværere end nogensinde at forankre os selv, da afstanden mellem det enkle liv og alle mulighederne virker uoverskuelige.

 

Ved at lege med kontraster i den nye AW2019 kollektion og indretningen har vi skabt et nyt og anderledes bud på, hvordan et 'slow living' liv kan se ud denne sæson. 

 

OPLEV DEN NYE AW2019 KOLLEKTION

Shop & oplev alle AW2019 nyheder

 

 


SE AW2019 KATALOGET

 

Kunsten at leve langsomt

I det nye AW2019 katalog præsenterer vi dig for alle de tidsløse, simple og unikke nyheder til hjemmet, og inspirerer dig til, hvordan du bringer elementer af 'slow living' ind i indretningen.    

 

Læn dig tilbage og nyd en stille stund i selskab med MUUBS' AW2019 katalog.

 

Se AW2019 kataloget