Find det helt rigtige sofabord til din stue

Oprettet d.

Find det helt rigtige sofabord til din stue

 

Firkantet eller rundt? Stort eller lille? Lavt eller højt? En sammensætning af forskellige sofaborde?

Valgmulighederne er mange, når du skal finde dit nye sofabord. Derfor har vi lavet en guide med nogle af fordelene ved de forskellige sofaborde.   


Naturformede sofaborde

Når du vælger et sofabord håndlavet af et naturmateriale som teakrod, er du sikker på at give stuen et tidsløst og helt unikt udtryk.

 

Bordene er designet med fokus på originalitet, og alle sofaborde er defineret af naturens kræfter, hvorfor ingen andre har et sofabord som dit – det er da autentisk.   


 

Runde sofaborde

Et rundt sofabord har flere fordele. Et rundt bord giver mere plads i rummet sammenlignet med et mere kantet sofabord, da den runde form får stuen til at synes større.

 

Runde borde giver indretningen dybde og optager et minimum af gulvplads. Det runde sofabord passer bl.a. godt til en sofa med chaiselong.

 

 


sofaborde i forskellige højder

At indrette med borde i forskellige højder giver fleksibilitet i indretningen. Flyt bordene rundt, og placer dem der, hvor du i øjeblikket har brug for dem.

 

Skab et stilet look, ved at skubbe bordene ind over hinanden, eller brug det ene bord som sidebord og det andet som sofabord – mulighederne er mange. 

 


Sammensætning af sofaborde

Giv stuen et personligt præg ved at sammensætte forskellige sofaborde. Udvælg 3 borde du ikke kan stå for og sammensæt dem.

 

En kombination af sofaborde i teak, sten og jern vil f.eks. give stuen et moderne, personligt og rebelsk udtryk – det er nemlig i kontrasten det magiske sker.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar