Dæk et kontrastfyldt og unikt bord

Oprettet d.

Dæk et kontrastfyldt og unikt bord

 

3 tips til en kontrastfuld borddækning

Selskabet og maden er nogle af de ting, som danner rammerne for en mindeværdig aften, men en unik borddækning er også med til at skabe mindeværdige øjeblikke.

 

Hos MUUBS er vi vilde med en borddækning, hvor der leges med at skabe kontraster – det er i kontrasten det magiske opstår.

 


 

1. Leg med materialerne

At kombinere service i forskellige materialer skaber en kontrastfuld borddækning, hvor synergi opstår, og skønheden i de enkelte produkter fremhæves.  

 

Dæk f.eks. bordet med Ceto stentøjs tallerkener og skåle, trætallerkener i teak- eller akacietræ og mundblæste glas med riflede overflader, og se det magiske ske.

 

 

 


 

2. Vælg en farveskala

Når den kontrastfulde borddækning dækkes, er det en god idé at holde sig indenfor den jordnære farveskala, og dermed lade kontrasterne komme til udtryk i materialerne. 

 

Vær ikke bange for at kombinere Ceto stentøjet i forskellige farver som sort, sand- og sennepsfarvet - så længe borddækningen holdes i de samme nuancer giver det ro for øjet.

 

Et tip til at skabe en endnu mere kontrastfuld og personlig borddækning er, at hver person ved bordet har forskellige borddæknings-opstillinger. 

 

 


 

3. Dæk op med dug og mundservietter

Giv borddækningen et blødt og personligt udtryk ved at dække op med en dug og mundservietter i hør. 

 

Fordelen ved tekstiler til borddækningen i hør, er at du ikke nødvendigvis behøver at stryge dem. – Det er in med det lidt krøllede look, og giver blot en mere afslappet stemning.      

 

Pssst, hvis du alligevel synes, at hør dugen er lidt for krøllet kan du med fordel lægge dugen på lidt før eller hænge den udfoldet over tørrestativet og spraye lidt vand på dugen med en vandforstøver. Dette trick vil få dugen til at glatte lidt ud. 

 


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar