Champagnebordet – 4 måder at bruge zinkindsatsen på

Champagnebordet – 4 måder at bruge zinkindsatsen på

 

Champagnebordet

Champagnebordet fra MUUBS er et autentisk og smukt stykke møbel. Bordet har en naturlig form, som reflekterer poppeltræets naturlige vækst.

 

Dette gør, at hvert enkelt bord er unik, da bordpladen er defineret af naturens kræfter. Spisebordet bliver skabt i en forening af kærligheden til naturmaterialer og håndværket.

 

Det klassiske MUUBS champagnebord er designet med den ikoniske isbakke i midten af bordet, hvilket gør bordet i poppeltræ til det perfekte bord til at samle familie, venner og bekendte rundt om og skabe gode minder i godt selskab.


Dress champagnebordet ned til hverdag

Vi ønsker at inspirere dig til, hvordan du kan bruge zinkindsatsen i bordet og hvordan du i hverdagen kan dresse champagnebordet ned, og bruge den til andet end festlige anledninger. Vi vil her komme med 4 måder at bruge det unikke bord, hvor det stadigvæk kommer til sin ret. 

 


Dæk op til brunch

Poppelbordet er det perfekte samlingspunkt for en hyggelig brunch.

 

Fyld indsatsen i zink med isterninger og brug den til juice og smoothie, så drikkevarerne kan holde sig kolde, og alle kan blive siddende ved bordet og nyde det gode selskab.

 


 

Dekorer med potteplanter

I hverdagen kan indsatsten i bordet bruges til planter.

 

Stil kaktusser og sukkulenter i fordybningen, så det ligner, at de vokser op i midten af bordet, og bliver en kontrast til det flotte lyse poppeltræ.

 


 

Pynt med bloklys og kogler

Bordets indsats er perfekt til at dekorere i. Skab en hyggelig stemning ved f.eks. at stille bloklys i med grankogler rundt om.

 

Indsatsten er også perfekt til at stille vaser i dekoreret med grene eller blomster. Dette skaber et helt andet udtryk ved bordet, hvor det får en naturlig plads i hverdagen.'

 


 

Nedkøling af champagne

Når bordet indimellem skal bruges til fest og specielle øjeblikke kan poppelbordet med fordel bruges som champagnebord.

 

Brug zinkindsatsen til nedkøling af champagne med isterninger og lad bordet blive midtpunktet for en festlig aften.

​​​​


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar