Lav din egen forårsdekoration

Lav din egen forårsdekoration

 

Hos MUUBS har vi inviteret Zuzana Kaščáková til at skrive et gæstebloginlæg om, hvordan du kan lave din egen smukke forårsdekoration. Nyd blogindlægget. 

Dekorer med blomster

Et af mine mest foretrukne accessories til hjemmet er teakrods- og flodstensskåle fra MUUBS, som ikke kun er uforgængelige, men frem for alt unikke og smukke. Derudover kan skålene bruges på uendelig mange måder.

 

På det seneste har jeg brugt teakrodskålene til dekorationer med blomster i, og i dag vil jeg forsøge at vise dig trin for trin, hvordan du kan lave din egen forårsdekoration.

Hvad skal du bruge for at lave en forårsdekoration?

Overvej hvilke farver du ønsker at bruge i din dekoration, og vælg blomsterne i overensstemmelse med dette. Det ideelle er at bruge en kombination af maksimalt to farver eller at tage udgangspunkt i matchende farver. 

 

Alt efter teakskålens størrelse er det en god idé at vælge et antal blomster. Vælg evt. også en større blomst, som kan dominere helheden i dekorationen.   

 

Derudover skal du også bruge en saks, indpakningsfolie, mos, jord og næsten vigtigst af alt godt humør og kreativitet.


En step by step guide til forårsdekorationen 

1. Dæk skålen med folie

Bunden af den valgte skål dækkes til med folie. Her er det ikke nødvendigt at skære folien til i den ønskede form, da du blot kan forme folien og bøje kanterne ned, så den kommer til at passe. 

2. Plant blomsterne

Når folien er lagt i og tilpasset skålen, kan vi begynde at plante blomsterne. Jeg anbefaler at starte med at plante den blomst, som skal dominere dekorationen. 

 

3. Tilpas rødderne

Vær ikke bange for at forme rødderne til den ønskede form. Placer blomsterne sensationelt, og tøv ikke med at kombinere flere plantetyper. 

4. Dæk til med mos

Når du har en skål fyldt med blomster, dækkes det synlige jord til med mos. Mossen er helt ideel - da den både ser smuk ud og holder på planternes fugtighed. Udskrift evt. mossen med bark eller dekorative sten.

5. Et touch af påske

Hvis du ønsker at give din forårsdekoration et touch af påske, kan du afslutte med at pynte dekorationen med et par blæste æg.


Hvad betyder foråret for mig?

For mig er foråret den smukkeste årstid, et symbol på nyt håb, ny begyndelse, rensning af hjem, krop og sjæl. Det at lave en forårsdekoration med blomster er bogstaveligt talt balsam for sjælen. Derudover spredes duften af blomsterne i hele hjemmet.  

 

En ekstra bonus er, at min søn Bertik også nyder at lave dekorationer, hvilket giver ham plads til at udfolde sin kreativitet, og vi nyder tiden sammen.

 

Og hvad med dig? Skal du have lavet en forårsdekoration? Del dit billede af forårsdekorationen ved at bruge #muubs på Instagram. Jeg vil ønske dig nogle dejlige forårsdage. 


De bedste hilsner


Zuzana Kaščáková 

Interiør stylist & kreativ direktør hos Iconioo

Find hende på Instagram her.

 Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar