6 dekorative og smarte opbevaringsløsninger

6 dekorative og smarte opbevaringsløsninger

Kender du også til den evige søgen efter opbevaringsløsinger? Du kan aldrig få for meget opbevaringplads, hvadenten det er i entréen, køkkenet, stuen, soveværelset, børneværelset eller på kontoret. Men har du nogensinde tænkt over, at der inden for opbevaring er to overordnede opbevaringsmuligheder? De to muligheder er åben og lukket opbevaring - du kan enten vælge at gemme dine ting væk eller også kan du vise dem frem. Vi har samlet 6 idéer til dekorativ og smart opbevaring, hvor du både har mulighed for at gemme væk og vise frem.


1 / Håndflettede kurve

Opbevaringskurve er gode til opbevaring i alle boligens rum. De håndflettede kurve kan både bruges til opbevaring af tæpper, magasiner, stearinlys, hobbyartikler og børnenes legetøj - mulighederne er mange. 

 

En af fordelene ved fletkurve er, at de både fåes med og uden låg, hvilket også giver dig mulighed for at gemme rodet væk. Sæt f.eks. kurvene ind i et vitrineskab og skab en kombination af de to opbevaringsmuligheder 'at gemme væk' og 'at vise frem'.     

 

Shop opbevaringskurve 


 

2 / Lågkrukker

Krukker med låg i forskellige størrelser er gode til både opbevaring af smyker samt andre småting og nogle er endda også egnet til opbevaring af løg og kartofler.

 

Til opbevaring af løg og kartofler kan Hazel krukkerne specielt fremhæves, da terracotta krukkerne med låg holder løg og kartofler tørre og kølige. Placer blot krukkerne på køkkenbordet, og lad dem pynte og være funktionelle på samme tid.  

 

Shop lågkrukker


 

3 / Kommoder med skuffer

Indimellem har vi brug for at gemme ting væk for at skabe et mere roligt udtryk. Derfor er en lille kommode med skuffer et must have i indretningen.

 

En kommode i jern er god til opbevaring af vanter og huer i entréen samt mobilopladere, briller og læbepomade ved siden af sengen. Derfor vil kommoden også fungere godt som sengebord. 

 

Shop kommode 05 


 

4 / Åbne dekorationshylder 

Hvis der er noget, som bringer personlighed ind i indretningen, så er det åbne hylder. Små og åbne dekorationshylder giver et luftigt og hjemligt udtryk.

 

Indret f.eks. med dekorative messing hylder i entréen under et rundt spejl, og dekorer med dine yndlings pyntegenstande og en kurv til dine nøgler. Åbne hylder er også idéelle som natborde. 

 

Shop åbne hylder 


 

5 / Magasinholdere

En magasinholder er uundværlig i stuen. Vælg gerne en åben magasinholder, da den vil tilføre rummet personlighed og sjæl.

 

Magasinholdere er perfekte til opbevaring af alt lige fra magasiner, aviser, opskriftsbøger, coffee tables books eller måske dine vinyl plader - kun fantasien sætter grænser. 

 

Shop magasinholdere


 

6 / Dekorations stiger

Stiger i indretningen er en anderledes og dekorativ opbevaringsløsning. Indret f.eks. med dekorationsstiger i jern, teaktræ eller bambus på badeværelset eller i soveværelset. 

 

Brug både stigen til at hænge dine håndklæder på, til ophængelige kurve til vatpinde og vatrondeller og dekorer med en pendel lampe og hængeplanter for at skabe hygge. 

 

​​​​​Shop stiger


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar