FC Midtjylland - Europa lounge by ege

FC Midtjylland - Europa lounge by ege

 

"Hvad vi ikke turde drømme om, det har vi fået" - Ulrik Lindkvist, salgschef, FC Midtjylland.

 

Den danske fodboldklub FC Midtjylland ønskede at forvandle deres cafeteria til en hyggelig lounge med sjæl og varme, hvor folk kunne tilbringe mange gode timer sammen inden og til forskellige fodboldarrangementer.  

 

”I et tæt samarbejde med MUUBS har vi fået indrettet vores nye Europa lounge by ege, som er gået langt over vores forventning, og det vi turde drømme om,”  fortæller Ulrik Lindkvist. I indretningen af loungen har MUUBS haft fokus på skabelse af en praktisk og fleksibel indretningsløsning, hvor der er mulighed for afholdelse af større forskellige arrangementer med op til 160 personer. 

 

”Vores arrangementer består ofte af flere forskellige og mindre forsamlinger, og derfor var det vigtigt for os med en indretningsløsning, som løbende kunne tilpasses vores enkelte arrangementer. Derfor er vi rigtig glade for de flytbare caféborde, stole og skillevægge, som skaber en rum-i-rum løsning,”  fortæller Ulrik Lindkvist.    

 

Designteamet fra MUUBS har i indretningen haft stort fokus på, hvordan de kunne skabe en oplevelse samt en følelse af varme og nærvær, når folk træder ind i rummet. Derfor valgte designteamet at skabe en lounge, som emmer af hygge med et twist af råhed og maskulinitet ved at kombinere materialer som jern og recycled gummi med poppel- og egetræ. I indretningen af loungen har det også været vigtigt at skabe en wow-effekt, hvilket bl.a. kommer til udtryk med champagnebordet. 

 

Ulrik Lindkvist fortæller afslutningsvis, ”MUUBS’ designteam har formået at skabe en fin balance mellem det rå og varme, som bringer liv til vores nye lounge. Efter åbningen har vi kun fået positive reaktioner, og vi glæder os til at afholde endnu flere arrangementer i vores nye Europa lounge by ege.”

 


Produkter fra projektet

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar