Decostore by Zorzos Co

Decostore by Zorzos Co

 


SANTORINI SAMLET PÅ ET STED

For 32 år siden åbnede Antonis Zorzos en skøn lille perle på øen Santorini. ”Santorini samlet på et sted” er lige netop hvad der kendetegner stedet kaldet Decostore, hvor både private og virksomheder kan få hjælp til indretningen.

 

Noget af det vigtigste for Decostore er at give kunderne følelsen af at bo på Santorini ved hjælp af indretningen – Derfor har den græske landstil været hovedelementet i indretningen af stedet. Det har været vigtigt for Decostore at udvikle sig i takt med tiden, derfor har de fornyligt gennemgået en renovering af stedet som inkluderede både lager, workshop og showroom. 

 

I renoveringen valgte de at det græske landskab igen skulle danne ramme om bygningens ydre, og komme til udtryk igennem den traditionelle hvide facade.

 

En vigtig faktor for Decostore er, at kunderne skal få en hjemlig og varm følelse når de træder ind i showroomet – For at skabe denne følelse, er der gjort brug af forskellige elementer i træ og naturlige farver, som skaber en varm kontrast til de hvide vægge. Dette stemmer meget overens med MUUBS DNA og stil, og derfor har de valgt MUUBS som en af deres leverandøre hos Decostore. 
 


EN PERFEKT SYNERGI

”Vi har valgt MUUBS som leverandør, fordi de designer og producerer møbler og andre dekorative produkter i god kvalitet og unik stil. Vi mener at materialerne som MUUBS gør brug af matcher vores egen stil rigtig godt, også passer det til vores kunders behov. Eksempelvis Luna krukken i sort og grå, som afspejler Santorinis stil."

 

I samarbejdet mellem MUUBS og Decostore opstår en smuk synergi, når den lyse stil på Santorini møder det rå og rustikke fra MUUBS. Kombinationen ender ud i et perfekt og inspirerende resultat. 

 

”MUUBS’ produkter er meget moderne, velkonstruerede og har et unikt design. De passer perfekt både i hjemlige eller professionelle miljøer, og tilføjer naturlig elegance til hvert rum de er placeret i. De enkelte linjer sammen med jordfarverne, kan få et sted til at se stille, større, varm og sofistikeret ud, hvilket fungere som en god kontrast til vores lyse showroom."

 


UDFORSK DE FANTASTISKE OMGIVELSER

 

 

 

 

Credit:
Arkitekter: Maria Sfyraki & Associates www.sfyraki.com, Fotograf: Antonis Eleftherakis, Styling: Rena Gantzaki & Maria Sfyraki, Grafisk design: Design Matters 
 

 


Produkter fra showroomet

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar