Cookie- og datapolitik

Persondatapolitik

 

Hos MUUBS behandler vi dine personfølsomme data fortroligt og i tråd med EU's lovgivning herom. Vores persondatapolitik gælder for de personoplysninger, du giver til os eller som vi indsamler via vores hjemmeside www.muubs.dk.

 

Vi indsamler forskelligt data således, at vi bedst muligt kan tjene dig og dine interesser. Nedenfor har vi samlet en oversigt over forskellige årsager til, at vi indsamler de data vi gør, således at du som kunde altid er indforstået med vores praksis.

 

Besøg på hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, fx om hvilken søgetermer du bruger, din IP-adresse, herunder netværkslokation og information omkring din computer. Dette gør vi for at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring. Dette er nødvendigt for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre muubs.dk samt vise dig relevante tilbud.

 

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde osv. Dette gør vi for at kunne levere de produkter, du har bestilt og overholde den aftale vi har med dig, fx for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også gemme for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i at kunne forhindre svig.

 

De oplysninger vi har indsamlet via hjemmesiden slettes senest et år efter sidste besøg på hjemmesiden.

 

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev indsamler vi oplysninger om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Dette gør vi, så det er muligt for dig at modtage vores nyhedsmails.

 

Disse oplysninger slettes, så snart du informerer om, at du ikke længere ønsker denne form for markedsføring. Ønsker du at afmelde dig nyhedsbreve gøres dette ved at følge anvisninger i den enkelte mail.

 

Levering

Oplysninger der er relevant for leveringen af dine varer videregives til PostNord, GLS eller anden transportør, der foretager leveringen af dine købte varer til dig.

Eksterne samarbejdspartnere

I nogle tilfælde overlades dine oplysninger til eksterne samarbejdspartnere, der behandler dine oplysninger på vores vegne. Det kan bl.a. være i forbindelse med teknisk drift eller forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting Dine data bliver ikke brugt til andre formål end opfyldelsen af aftalen med os, og vore samarbejdspartnere er også forpligtiget til fortrolighed omkring dine persondata. Vi har indgået skriftlige databehandlingsaftaler med alle, som behandler personoplysninger på vores vegne. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret igennem databehandlerens certificering under EU-U. S Privacy Shield, hvilket bl.a. gælder ved Google Analystics og Facebook Inc.

 

 

DINE RETTIGHEDER

Vi ønsker, at der er åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger. Derfor kan du nedenfor læse hvilket rettigheder du har, i forhold til informationer omkring vores opbevaring af dine data.

 

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilke formål det tjener og hvorfra oplysningen stammer. Du har altid ret til at få udleveret en kopi af dine oplysninger. Du vil i så fald blive bedt om dokumentation for, at du er den, du udgiver dig for at være. Opdager du, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret omkring dig, må du meget gerne kontakte os, så vi kan få rettet op på dette. Du har i visse tilfælde ret til at få dine personoplysninger slettet, hvis i så fald det ikke er i konflikt med vores øvrige forpligtigelser.

 

Du har til en hver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring.

 

Du har desuden altid ret til at klage over vores behandling af dine oplysninger, hvilket gøres hos Datatilsynet.

Vi har sørget for, at dine persondata er i sikre hænder hos os og vores primære fokus er, at du som kunde har hundrede procent tillid til MUUBS som brand.

 

 

 

Cookiepolitik

 

Vi bruger cookies på vores hjemmesider. Behandlingen af personoplysninger, som vi indsamler gennem cookies, er baseret på dit samtykke.

 

GENERELT OM COOKIES

Cookies er små tekstfiler, der gør det muligt at lagre oplysninger relateret til den specifikke bruger på dennes enhed, mens brugeren besøger hjemmesiden. Ved hjælp af cookies er det først og fremmest muligt at registrere besøgshyppighed og besøgerantal for siderne og analysere brugerens adfærd på hjemmesiden, men de hjælper os også med at gøre vores tilbud mere kundevenligt.

Cookies kan være såkaldte „sessionscookies“, som slettes, når brugeren forlader vore hjemmesider, mens andre cookies gemmes på din computer, også efter at browsersessionen er afsluttet, og kan hentes frem igen, næste gang du besøger siden.

Hvis du ikke ønsker, at det sker, bør du indstille din internetbrowser således, at den blokerer cookies.

 

Hvis du ikke ønsker at acceptere brug af cookies

De fleste browsere accepterer som udgangspunkt cookies. Du kan i sikkerhedsindstillingerne tillade eller forbyde midlertidige og lagrede cookies individuelt. Hvis du deaktiverer cookies, kan der være bestemte funktioner på vores hjemmesider, der ikke er tilgængelige, og nogle sider vil muligvis ikke blive vist korrekt.

 

Logfiler

Hver gang en bruger går ind på vores hjemmesider, vil brugsdata blive fremsendt via den pågældendes internetbrowser og lagret i protokolfiler, de såkaldte serverlogfiler. De datastrenge, der lagres i den forbindelse, er blandt andet: Dato og klokkeslæt for webanmodningen, navn på den tilgåede side, IP-adresse, referer-URL (den URL, du kom fra, da du kom ind på vore hjemmesider), overført datamængde samt produkt- og versionsoplysninger for den benyttede browser.

 

De besøgendes IP-adresser slettes eller anonymiseres efter endt besøg. Ved en anonymisering ændres IP-adresserne således, at individuelle oplysninger om personlige eller faktuelle forhold ikke længere eller kun med et uforholdsmæssigt stort tids-, omkostnings- og arbejdskraftforbrug kan relateres til en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Disse logfil-datastrenge analyserer vi i anonymiseret form for dermed at kunne optimere vores tilbud og webshop og gøre disse mere brugervenlige, og også for hurtigere at kunne lokalisere og rette fejl og styre serverkapaciteten. Vi kan eksempelvis se, hvornår webshoppen er mest besøgt, og dermed stille den nødvendige datakapacitet til rådighed, så dit køb kan gennemføres så hurtigt som muligt. Derudover kan vi også ved at analysere protokolfilerne hurtigere identificere og rette fejl i webshoppen.

 

ANVENDELSE AF ANALYSEVÆRKTØJER 

 

Google Analytics

Denne hjemmeside benytter Google Analytics med Google Adwords, en webanalysetjeneste fra Google Inc. („Google“). Google Analytics benytter såkaldte „cookies“, som er tekstfiler, der lagres på din computer og gør det muligt at analysere, hvordan du bruger hjemmesiden. De oplysninger om din brug af hjemmesiden, som indsamles af cookien, overføres som regel til en af Googles servere i USA, hvor de lagres. I tilfælde af, at IP-anonymiseringen på denne hjemmeside aktiveres, bliver din IP-adresse dog først afkortet af Google i EU-medlemsstaterne eller i andre lande, der deltager i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun undtagelsesvis overføres den fulde IP-adresse til en Google-server i USA, hvor den bliver afkortet. På anmodning af hjemmesidens indehaver anvender Google disse informationer til at foretage analyser af, hvordan du bruger hjemmesiden, for at kunne rapportere om aktiviteterne på hjemmesiden til hjemmesidens indehaver og derigennem tilbyde yderligere serviceydelser, der er forbundet med brug af hjemmesiden og internettet.

Med Google Analytics overføres IP-adressen fra din browser, men den vil ikke blive sammenkædet med andre data fra Google. Du kan forhindre installation af cookies i indstillingerne for din browser-software; vi gør dog opmærksom på, at du i så fald eventuelt ikke kan anvende alle funktioner på denne hjemmeside i deres fulde omfang.

Du kan endvidere forhindre, at de data om din brug af hjemmesiden (inklusiv din IP-adresse), der indsamles af cookien, registres eller forarbejdes af Google, ved at downloade og installere den browser-plugin, der ligger på følgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=dk.

Du kan finde nærmere oplysninger om brugsvilkår og databeskyttelse på http://www.google.com/analytics/terms/dk.html og https://policies.google.com/?hl=dk.

Vi gør opmærksom på, at Google Analytics er udvidet med koden „gat._anonymizeIp();“ på denne hjemmeside for at sikre en anonymiseret registrering af IP-adresser (såkaldt IP Masking).

 

Facebook-pixel

Vores hjemmesider benytter sig af Facebook-pixlen fra Facebook Inc. („Facebook“). Hvis du er kommet ind på vores hjemmesider via en Facebook-annonce, sætter Facebook en cookie på din computer. Cookien til konverteringssporing sættes, når en bruger klikker på en Facebook-annonce. Disse cookies udløber efter 28 dage og bruges ikke til personidentificering. Hvis en bruger besøger bestemte sider på vores site, inden cookien er udløbet, kan vi og Facebook se, at brugeren har klikket på annoncen og er blevet ledt hen til denne side. Hver enkelt Facebook-kunde modtager en forskellig cookie, og cookies kan derfor ikke spores via Facebook-kundernes hjemmesider. De informationer, der indsamles ved hjælp af konverteringscookies, bruges til at lave konverteringsstatistikker for Facebook-kunder, der har besluttet at bruge konverteringssporing. Kunderne får oplysning om det samlede antal brugere, der har klikket på deres annonce og er blevet ledt hen til en side med en konverteringssporings-tag. De får dog ingen oplysninger, der kan bruges til at identificere specifikke brugere.

 

Hvis du ikke ønsker, at der foretages sporing, kan du afvise installationen af den cookie, der er nødvendig til sporing – eksempelvis via browserindstillingerne, hvor du enten kan deaktivere den automatiske cookiefunktion generelt eller indstille din browser sådan, at cookies fra domænet „facebook.com“ blokeres.

 

Bemærk venligst, at du ikke må slette opt-out-cookierne, så længe du ikke ønsker, at analysedata registreres. Hvis du har slettet alle cookies i din browser, skal du sætte den relevante opt-out-cookie til igen.

 

Denne Cookiepolitik er senest opdateret den 18-01-2019.

 

Har du yderligere spørgsmål til vores persondatapolitik må du meget gerne henvende dig til

 

Muubs A/S

Orebygårdvej 9

7400 Herning

Tel: +45 96 26 03 30

E- mail: shop@muubs.com