Tæpper lavet af genbrugte fiskenet

Tæpper lavet af genbrugte fiskenet

 

 

VÆRDI I AFFALD

Fiskenet er en stor synder, når det kommer til plastik forurening i verdenshavene og udgør selvsagt en stor trussel imod verdens økosystem og vores helbred. Faktisk udgør fiskenet i omegnen af 46% af al plastik i havene. Hvis disse fiskenet får lov at drive rundt i naturen, sætter de automatisk et uudsletteligt aftryk blot igennem deres tilstedeværelse. Naturen lider og det samme gør vi.

 

Hos Muubs drømmer vi om en mere bæredygtig verden, hvilket er årsagen til, at vi, med en stor hengivenhed til naturen sundhed, har skabt tæpper lavet af kasseret og genanvendte fiskenet.

 

 

ET BÆREDYGTIG GULVTÆPPE

 

Muubs har i samarbejde med Egetæpper skabt en serie tæpper lavet af nylon garn produceret af brugte fiskenet fundet drivende omkring i verdens have. Kollektionen består af fem tæpper, hvert enkelt med dets eget unikke design og udtryk. Surface og Earth er eksklusive designs som kun findes hos os. De er inspireret af livets gang og jordens overflade, ligesom den populære Luna krukke er det.

 

Hos Muubs ønsker vi at tilbyde forskellige produkter til vores kunder. Herigennem bliver det muligt for dem at dele vores vision om en bedre verden, hvor vi sammen gør noget for at minimere det miljømæssige fodaftryk af plastikforureningen. Dette gør vi med unikke high-end design produceret af genanvendte og bæredygtige materialer, og viser hermed, hvordan affald kan blive transformeret til værdifuldt og smukt interiør.

 

 

 

SE UDVALGET AF RECYCLED TÆPPER

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar