Keramik med reaktiv glasur

Keramik med reaktiv glasur

 

 

Baseret på organiske former med oprindelse i naturen, kombinerer Mame serien naturlige teksturer med holdbart stentøj og gedigent håndværk.

 

Mame kollektionen giver dit hjem et autentisk, råt udtryk, som fejrer det naturlige, skandinaviske design, forenet med den japanske design filosofi Wabi-Sabi. Vi er stolte over at kunne præsentere dig for service, som vil give sjæl til dit hjem.

 

 

 


Mød Mame

 

Mame kollektion er inspireret af den organiske form på bønnen - med en oval form som på naturligste vis præsenterer selv det simpleste af måltider med elegance takket være den distinktive, reaktive glasur, som gør hver eneste del i Mame kollektionen unik.

 

 

 


Unik Glasur

Den betagende Mame serie er inspireret af Wabi-Sabi filosofien. Den japanske filosofi lægger vægt på skønheden i det uperfekte og den harmoniske balance det bidrager med i vores indretning. 

 

Den smukke Oyster glasur og Coffee glasur som Mame er glaseret med gør hver eneste kop unik. Mærk den taktile overflade, som varierer mellem mat og skinnende, rå og glat samt lige og ru. Hver del varierer i farve og udseende grundet den reaktive glasur, så hvert stykke keramik vil have et naturligt look og bringe sjælen tilbage i hjemmet. 

 

 

 


Mix'n'Match

 

Mame passer godt ind i enhver dagligdag. Det betagende håndværk sikrer dig et stykke service, som holder lang tid ligegyldigt om det bruges til fester eller i dagligdagen.

 

Mame delene er smukke, hvis de bruges med service i samme farve, men kan også let blandes med andre farver for at opnå et helt nyt udtryk.

 

Den reaktive Coffee glasur og Oister glasur og naturlige form tager Mame tilbage til naturens rødder og bringer varme ind i hjemmet i Wabi-Sabi filosofiens ånd.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar