Hvem er Muubs?

Muubs / Vi er interiørdesign innovation. Det er i vores DNA hele tiden at skubbe grænserne for innovation og skabe kant i interiør- og møbelbranchen. Vi vender principperne for masseproduktion på hovedet. 

 

Vi skaber objekter til hjemmet, der omfavner håndværket og oser af autenticitet. Hvert produkt har sjæl, og hver sin historie. Fra skærebrætter med naturlige årer og håndlavede borde med charmerende, levende former og ufuldkommenheder til rustikke køkkenartikler i træ med naturlige knaster og uperfektheder. 

 

Guidet og drevet af en instinktiv kærlighed til skønheden og den nordiske natur, tror vi på at bevare originalitet og skabe tidløse indretningsobjekter med høj funktionalitet.

 

Produkter der skaber kontraster, leger med vores fantasi, aldre yndefuldt og tilfører den manglende sjæl og råhed til vores hjem. Vi kalder det ‘beauty in imperfection’.

 

Bent & Dorthe Povlsen 
Grundlægger og ejer af Muubs


 

MISSION / 

At lave objekter til hjemmet, som fejrer individualiteten

af menneskerne, der lever i det.

VISION / 

At lave uventede, innovative og holdbare objekter,

der ældes med ynde.

 


SAMMEN SKABER VI UNIKKE RUM

Y X M = Infinity

 

 

 

 

 

YOU - MUUBS - INFINITE SOLUTIONS

Ingen grænser. Ingen forudbestemte løsninger. Uanset om vi skaber indretningsløsninger med vores designere eller med dig, er det i sammenspillet mellem os, at det magaiske opstår.