Mano Bordet

 

 

Dansk håndværk

Kom med bagom Mano bordets rejse fra en rå suar planke til et unikt møbel, hvor hvert spisebord har en unik historie. 

Lad os introducere bordet "Mano" - En custommade og unik spisebordsløsning med en bemærkelsesværdig holdbarhed og styrke. Den asymmetriske og naturlige form afspejler træets naturlige vækst, hvilket gør hvert bord unikt.

 

 

 

 

Unikke Mano Bordplader

Vælg din helt egen Mano-planke, og bliv en del af processen fra form til endelig produkt, ved at udvælge netop dit bords unikke form.

 

Find dit Mano Bord

 

 

 

 

Levende Kanter

Mano plankebordet er et møbel med en stærk identitet, designet fra nøje udvalgte, rå suar træplanker. Bordets unikke overflade tiltrækker med sine smukke årer og lækre flade. 

 

Træplankerne bringes til live i de storslåede og levende møbler, unikke på en måde du aldrig har oplevet før.

 

 

 

 

 

 

Teknikken bag

På vores domicil i Herning bearbejdes de rå suar-planker fra råt træ til færdigt produkt. Overfladen behandles af vores talentfulde medarbejdere, der skaber en smuk ensartet overflade. Alle naturlige revner repareres med butterflies, som er en gammel håndværksteknik, der hindrer revner i at vokse.

 

 

 

 

 

Suartræets overflade

​​​​​​Suar plankebordet behandles 3 gange med mat lak, hvilket ikke kun gør bordet let at vedligeholde, men også fremhæver træets smukke årer. Plankerne findes i størrelser fra 2 til 8 meter!