NYHEDER AW2019

BAGOM KOLLEKTIONEN

Er du også ved at være træt af de senere års minimalisme og perfektionisme? Måske du i indretningen skulle begynde at gå efter uventede asymmetriske genstande og ujævne overflader, der giver en harmonisk og smuk ubalance i dit indre liv.


AW2019 kollektionen favoriserer kunstens renhed, aldrende skønhed og genvunden enkelthed. Produkterne i kollektionen er designet med fokus på minimalisme, ydmyghed, funktionalitet og ikke mindst de essentielle elementer i at kunne leve et mere tilbagelænet og afslappet liv, hvor alt ikke skal være perfekt.    

 

Resultatet er en kollektion af tidsløse, simple og unikke stykker, som er stærkt forbundet med naturen og naturlige materialer som træ, sten og ler kombineret med metallerne - messing, rustfrit stål og desuden ruskind, der skaber kontrast.

STOP OP ET ØJEBLIK

At sætte farten ned og nyde øjeblikket er absolut nødvendig for vores lykke, og det at kunne forbinde os til de ting, som virkelig betyder noget her i livet. 

 

Alligevel ser det ud til, at det er sværere end nogensinde at forankre os selv, da afstanden mellem det enkle liv og alle mulighederne virker uoverskuelige.

 

Ved at lege med kontraster i den nye AW2019 kollektion og indretningen har vi skabt et nyt og anderledes bud på, hvordan et 'slow living liv' kan se ud dette efterår og vinter.

 

OPLEV DEN NYE AW2019 KOLLEKTION

Shop & oplev alle AW2019 nyheder

 

 


SE AW2019 KATALOGET

Kunsten at leve langsomt

I det nye AW2019 katalog præsenterer vi dig for alle de tidsløse, simple og unikke nyheder til hjemmet, og inspirerer dig til, hvordan du bringer elementer af 'slow living' ind i indretningen.    

 

Læn dig tilbage og nyd en stille stund i selskab med MUUBS' AW2019 katalog.

 

Se AW2019 kataloget