SPACE BORDE

Før brug

Før brug anbefales det at oliere bordet med olie* fra Guardian, og følge deres instruktioner for oliering. Bemærk, det er vigtigt at oliere bordet på begge sider første gang (for at mætte bordet og undgå at det kommer til at give sig for meget). 

 

Bordene er blevet olieret under produktionen, men det er ikke nok til at mætte overfladen optimalt.

 

*Røget eg / Til den mørke variant anbefaler vi sort olie fra Guardian. Bemærk at olien vil gøre bordet mørkere og at det i en periode efter oliering kan afgive overskudsfarve.

Vedligehold

Rengøring / Tør bordet af med en fnugfri klud. Brug aldrig stærk sæbe/rengøringsmidler, da dette vil opløse og fjerne beskyttelsesolien fra overfladen.

 

Generel vedligehold / Oliens beskyttelse falder kontinuerligt, og derfor anbefales det at oliere bordet flere gange om året. Vi anbefaler at der olieres 3-4 gange om året eller efter behov. Det første halve år efter købet anbefales det at behandle bordet med olie en gang om måneden.

Materialet

Massivt egetræ er et levende materiale. Variationer i fugtighed, temperaturforskelle og varme fra brændeovne kan medføre at træet giver sig.

I sommermånederne udvider træet sig og kan bue svagt. Om vinteren trækker træet sig sammen og 'falder på plads' igen. Dette er helt normalt for træplader. 

 

Der kan være små revner i overfladen - de har ingen betydning. Med den rigtige pleje og vedligeholdelse vil ovennævnte ændringer minimeres.

 

Grundet et naturligt indhold af garvesyre i træet, kan lysere aftegninger på pladerne forekomme. 

Bemærk at alle borde er unikke og varierer i udseende i overfladen.

 Egetræsbordet er designet med pulverlakerede ben i jern.

 

Facts om Space

  • Space i røget og natureg varierer en smule i anbefalet vedligehold.
  • Findes i både firkantet og rundt design
  • Produceret i Europa
  • Tillægsplader kan tilkøbes udvalgte bordstørrelser

 


 

Du finder SPACE serien HER