SPACE BORDE

Før brug

Før brug anbefales det at oliere bordet med olie* fra Guardian, og følge deres instruktioner for oliering. Bemærk, det er vigtigt at olie bordet på begge sider første gang (for at mætte bordet og undgå at bordpladen kommer til at bue). 

 

Bordet er blevet olieret en gang under produktionen, men det er ikke nok til at mætte overfladen optimalt.

 

*Røget eg / Til den mørke bordplade anbefaler vi sort olie fra Guardian. Bemærk at olien vil gøre bordet mørkere og at det i en periode efter oliering kan afgive overskudsfarve.

Vedligehold

Daglig vedligehold / Tør bordet af med en fnugfri klud og aftør straks efter at have spildt større mængder væske. Brug aldrig stærk sæbe/rengøringsmidler, da dette vil opløse og fjerne beskyttelsesolien fra overfladen.

 

Generel vedligehold / Oliens beskyttelse falder kontinuerligt, og derfor anbefales det at oliere bordet flere gange om året. Vi anbefaler at bordet olieres 3-4 gange om året eller efter behov. Det første halve år efter købet anbefales det at behandle bordet med olie en gang om måneden.

Materialet

Massivt egetræ er et levende materiale. Variationer i fugtighed, temperaturforskelle og varme fra brændeovne kan medføre, at bordpladen bliver hård og let buet.

I sommermånederne udvider træet sig og kan bue svagt. Om vinteren trækker træet sig sammen og 'falder på plads' igen. Dette er helt normalt for træbordplader. 

 

Der kan være små revner i overfladen - de har ingen betydning. Med den rigtige pleje og vedligeholdelse vil ovennævnte ændringer minimeres.

 

Grundet et naturligt indhold af garvesyre i træet, kan lysere aftegninger på bordpladen forekomme. 

Bemærk at alle bordplader er unikke og varierer i udseende i overfladen.

 

Ben i pulverlakerede jern.

Andet

Der kan tilkøbes tillægsplader til alle Space spiseborde. 

 

Med bordet medfølger en guide til, hvordan du vedligeholder bordet og dagligt rengører det.

 


 

Du finder hele udvalget af Space borde og tillægsplader HER