SS20


BAGOM KOLLEKTIONEN

Vores designs er uløseligt bundet til naturen – Vi skaber unika produkter og hylder uregelmæssigheder og skønheden i det uperfekte.

 

Guidet af en kompromisløs tilgang til kvalitet, unika og ærlige materialer bringer SS20 kollektionen dæmpede organiske former og overflader sammen omfavnet af naturens tilstedeværelse.

 

Vores arbejde tager udgangspunkt i kontraster – mellem det simple og komplekse, lys og mørke, det rå og det bløde. Hvert produkt er formet og skabt med en dyb forankring i og underbygget tro på naturlige materialer og former som en sand kilde til berigelse i livet.


STOP OP ET ØJEBLIK

Inspireret af fantasi har vi skabt en kollektion, hvor vi fejrer skønheden der kommer fra det uperfekte og den autenticitet og harmoniske ubalance det bidrager med i vores interiør.

 

SS20 kollektionen er designet til at vare ved. Produkter, der ikke blot følger tidens trends og strømme i samfundet, men som bevæger sig ind i en sfære af tidløst design, brugbare løsninger og en ydmyg og uprætentiøs tilgang til naturens uvurderlige betydning – både nu og i fremtiden.

 

Vores rødder i de Skandinaviske designtraditioner er karakteriseret af tidsløs æstetik, funktionalitet, gedigent håndværk og et ærligt udtryk.

 

SHOP SS20 KOLLEKTIONEN 

 

 


 

KUNSTEN AT LEVE LANGSOMT

Hos Muubs ønsker vi i den kommende sæson at inspirere dig til at sætte farten ned, forbinde dig med naturen og genfinde glæden ved tidsløs skønhed.  

 

I det nye SS20 katalog præsenterer vi dig for alle de tidsløse, simple og unikke nyheder til hjemmet, og inspirerer dig til, hvordan du bringer elementer af 'slow living' ind i indretningen.    

 

Læn dig tilbage og nyd en stille stund med MUUBS SS20 kataloget.

 

Se SS20 kataloget