Hvorfor tilberede din mad i terracotta køkkenprodukter?

Oprettet d.

Hvorfor tilberede din mad i terracotta køkkenprodukter?

 

 

Nicolas Vahé fortæller

Vi har spurgt den franske kok Nicolas Vahé, hvorfor han anbefaler netop at tilberede mad i lertøjs-køkkenprodukter lavet af terracotta.

 

"Hvis du spørger mig, vil jeg til hver en tid anbefale at tilberede både simreretter, bage brød og meget mere i lertøjs-køkkenprodukter, da der er mange fordele ved at lave mad i terracotta produkter. Se fordelene herunder."

 

 

 


 

 

Fordele ved at tilberede mad i lertøj

Skånsom madlavning

Lertøj er et porøst materiale, som opsuger vand og løbende frigiver det igen under madlavningen. Dette sikrer en skånsom madlavning, hvor maden hverken tørre ud eller brænder på.​​​​

Fuld af smag  

     Lertøj er et af de materialer, som holder bedst på varmen under madlavningen. De høje temparaturer tilfører maden masser af smag og forkæler dine smagsløg.

 

 


Terracotta favoritter til madlavning


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar